Sunday, April 15

Keropok Ikan Haji Hassan

I'm pretty sure u guys always hear the phrase "i will give my 110%", but have u ever heard the phrase "i will give my 204%"? Hihihi.. phrase ni Haji Hassan je guna okeh, copyright reserve gituh..
Ikan + tepung je dah 110%

Friday, April 6

Faheem is 2

Faheem is 2 today!!
Picx taken exactly 12 hours before he turns 2 (@8.35pm last night)
As usual, sebuk conquer mummy punya phone
P/s - Happy Birthday to Iqi too, he is 1 today
P/s 2 - Happy birthday to Auntie Dalia jugak~

Thursday, April 5

Cable hilang

Nak transfer gambar tapi x tau kat mana cable nye.. So, later bila jumpa cable tu.. Baru I wat entry2 bergambar yang lapuk/ketinggalan zaman

Wednesday, April 4

Cambodian for Beginner

Ko ado? Nan ado khen? Actually my sis punya maid dari kemboja tu dah dihantar pulang.. asek nangis, asek saket dada, asek kpala pusing, asek tido, asek berkurung dalam bilik.. mintak amik gula dapat garam.. end up Ayong pun kpala pusing jugek.. Las las hantar je balik negeri.. Skang saper nak baca kamus ni? Cuba cakap?? Maid baru - datang dari Indonesia gak altho Ayong + BIL agak serik lepas insiden maid kupu2 malam yg terpregnant itu tapi at least tade language barrier, tayah berkamus bagai..