Tuesday, March 20

My weekend~

Last weekend i had unexplain throbbing headache during the day.. and the weird part is: it is gone after sunset.. Vampire disease sangat kan? *pose twilite*


So on Saturday, pukul 7 malam baru gerak ke OU shopping lite2 where faheem buat "peghak" dia refuse to wear his shoes and buat sprint 100 metres or more berkaki ayam.. On Sunday plak dah ptg like 5pm baru terhegeh2 buat plan, wanted to watch movie but cinema was flooded by kids yang still bercuti skolah, end up groceries shopping dkt cold storage je besides eating n eating n eating la (what's new bout that kan? dasar pemakan yang berjaya)


Anyway, during the day yang gedik saket kpala x tentu pasal tu.. I just spent my time reading past issue of Harmoni, Mingguan Wanita & Saji.. Thanks to my SIL, dia mmg ske beli.. Pastu she gave all to me so that I can give it to my mum.. Tapi sebelum bg my mum I la baca dulu kan..


Besides that I rearranging my fridge magnets yang lintang pukang (sbb faheem main la) and wipe/clean it as well la.. Certain FM specially this one particular FM yg ada bulu2 - collector dust yang berjaya.. Ada satu cadbury chocolate bar FM ni plak dah berkulat maybe bcoz it looks like a real cadbury chocolate which I dah simpan dalam fridge later baru realized it is a FM baru kluakan dr dalam peti sejuk.. then bcoz of humidity dia berkulat kot?




I did some maintenance work also.. ada FM yg magnet dia dah terjatuh.. kpala dah kene penggal n whatnot.. beriya beli super gam UHU.. Masa baru je sambungkan kpala si vietnam 2 orang tu tetibe Faheem woke up from his nap & curious with what I'm doing.. Elok2 je I dah sambungkan kpala tgh tunggu kering Faheem took those 2 vietnamese people & genggam kuat2.. Tercabut balik kpala dia.. Sian.. Nasib baik boleh reattach balik.. hihi




The outcome.. Hehe.. Susun atas2 je specially yg fragile so that Faheem x sampai.. I left a few yg x fragile kat bawah so that Faheem main yang tu je..




Oklah tu je.. ari ni I cuti.. first day of spring katanya.. cuba teka I ikut Public Holiday country mana? I cuti mmg x sama dgn org lain.. Nanti public holiday Malaysia, mula la I meroyan kene kerja.. hiks


1 comment:

  1. wei keje mana skarang?
    oooh Dayana suka pi rumah Nana dia... then diam2 pi curi fridge magnet satu2 nak bawak balik... @__@ teruks

    ReplyDelete