Thursday, October 20

Family Photoshoot





Kurus tak I? Tak kan? Kesimpulannya kene hire photographer yg boleh membuatkan I tampak lebih kurus selim melim macam tiang letrek.. Or.. Photoshop dengan lebih giat.. Muka sendiri, badan tepek badan gisele bundchen


Mutu gambar kurang memuaskan sebab nih gambar tangkap dari gambar guna handphone (paham x?).. Malas nak upload gambar photoshoot sebab file besar size anak gajah, connection broadband lembab macam anak siput babi

Tuesday, October 18

Theme? What theme?!

Ini jer yang I mampu fikir untuk birthday party Faheem beberapa bulan lepas.. Coordinating warna baloon & cake jer... Takde theme.. Sangat fail sebagai event planner.. So, sesape yg nak plan birthday party, sila jgn consult saya..