Tuesday, December 14

Purple Tudung


@ gym's noticeboard
When I read this notice, I giggled then snap a picx from my phone.. I think the notice is adorable/cute or at least one of the staff have good sense of humor.. Then, I realized sumthing.. So basically the owner of the tudung come to the gym wearing a tudung but leave without one.. Maybe she totally forgot bout the tudung and headed back home freehair.. or she have extra tudung.. huhu

9 comments:

  1. or wear a towel around her head.. Hehe..

    Mengingatkan aku pada zaman asrama di mana warden lelaki letak spender budak lelaki yg tertinggal dlm bilik depan dewan makan utk diclaim .

    ReplyDelete
  2. Boleh pulak owner dia lupa nak amek tudung dia balik.. Lawak betul.

    ReplyDelete
  3. korang comment ni kan.. tetibe aku teringat.. masa darjah 6 ada kem upsr tu la.. kami budak convent so seme pompuan.. di suatu pagi cikgu menaikkan slua dalam yg tertinggal dlm toilet kat tiang bendera (bongok ok cikgu ni, tade keje)
    kitorang pun tgk je la spender tu kat atas tiang mengantikan bendera betul.. pastuh aku tgk.. mcm spender aku tp aku pretty sure aku amik spender aku.. pastuh dah blk umah masa basuh baju aku tersedar, slua dlm aku hilang seketul.. meaning slua dlm kat tiang bendera tu aku punya ok!!! sure masa aku pegang pas mandi tu terjatuh or tercicir.. tp aku diam je, aku x bgtau sorang pun kengkawan aku.. malu seh, baik diam je

    ReplyDelete
  4. hahahaaaa, weh, join a gym oredi kah?.. cool..

    ReplyDelete
  5. baru join, start bulan dec ni la.. stress la sbb flabby

    ReplyDelete
  6. sebagai seorang pemakai tudung, i rasa tudung camni tudung die g keje sebab siap ada kerongsang bagai. tudung g gym cam jenis serap peluh sikit, like material cotton ghetu.
    yang benar,
    orang yang pki different tudung to office and to gym.

    ReplyDelete
  7. confirm bukan ariani.. kalau ariani dah kena rembat.. huhuhuu

    ReplyDelete
  8. haha..betol la..confirm bukan Ariani..hehe..
    Agak2 ade tak sape2 claim tudung purple yg malang ittew....

    ReplyDelete
  9. Nasib baik ko tak ngaku tu suar dalam ko, kalau tak for sure seumur hidup orang akan ingat ko.

    ReplyDelete