Thursday, November 11

Capsized Ducklings

Faheem is now 7 months.. Alhamdulillah, he is progressing well.. At 7 months, he can crawl, sit & stand with support.. Ouh dont let me start with the standing phase.. He uses everything that he can grab as support & hold to that in order for him to stand.. His favorites are the sofa, the tv cabinet, the dining chair & even us.. terasa cam pokok plak bila budak tu panjat kitorang yg tgh duduk

Since he can sit, means that he can have longer bathtime.. Previously, of course we need to support his back n neck, haruslah cepat2 mandikan sebab malas pegang lama2.. Hehehehe.. So we bought bathtime toys for him.. to be precise a mother duck & 2 ducklings..

The ducklings can float but the problem is in capsized positon
Motif kan? Terbalik macam bot karam!

Maybe they still need their mommy..

4 comments:

  1. itik aku beli pun sama..senget je..kenapa ntah..tension okkk..

    ReplyDelete
  2. cepatnya dah 7 bulan.. tak lama lagi setahun..
    aku pon kadang2 malas nak mandikan anak aku sbb malas nak pegang lama2.. keji kan?

    ReplyDelete
  3. Jesz >> u ols jgn stress sbb rubber duck.. nanti muka kerut.. budak2 tu dia capai itik then hempas2 kat water surface then campak je itik tu.. bukan derang tau itik tu senget ke, terbalik ke

    ilot >> aku rasa aku ibu yg keji gak.. so u r not alone.. alar ibu2 lain tu mengaku bagus je kot, ntah2 derang pun sama keji cuma tanak ngaku.. matilah selambe aku fitnah

    ReplyDelete
  4. hahahaha...sama je pemalas ibu2 ni

    ReplyDelete