Tuesday, September 28

Royal Blue

Well well well, Hello u olsss.. Sorry for the hiatus status.. Busy berhari raya sampai naik 4kg.. Stress!! Lepas abes semua open house I berjanji akan diet.. Thihihihi.. Kalau I berjaya turunkan I canang kat blog ni.. Kalau x berjaya I wat bodo jer :P

First of all, I hope it is not too late to wish all of u Selamat Hari Raya! Hopefully semua bergembira di hari raya.. Bebudak seronot kibas2 duit raya.. Org2 tua berduka lara, bersedeh hati tengok balance bank account *hi diri sendiri*

Ouh, Sempena bulan baik ni nak mintak maaf kepada semua, anda kata terkasar bahasa, sengaja mencarut, mengumpat, melaser, berkias2 tapi sebenarnya mmg nak bergossip n seangkatan dengannya --> Ini yg zahir... Now yg batin plak.. Erm, ada sesaper I cubit, or sengaja langgar bahu or sepak ngan kaki, or dapat penampar di pipi dari i? Cubit ada kot sepak menyepak tader rasanya.. Mintak maaf gak

Tema kami tahun ni baju raya kaler Royal Blue! Agak vibrant kaler tu.. Pompuan2 bunga or base kaler royal blue.. Lelaki2 plak semua kaler sama okehhhh, tader pun one shade darker or one shade lighter, mmg satu kaler!! Beli satu papan kain baju melayu, sedondon jer derang gi masjid smayang raya.. X caya? Sila tengok gambar

Attendance 2/3.. Ayong first raya kat KB.. Gambar ni je la yg paling ok.. Ada gambar org tutup mata la, Faheem nampak perut la, Mama tgh duk betulkan Faheem la.. Yg menten throughout the shot Posh je.. Koceng tu masa orang tgh setup timer, dia duk berlenggang masuk frame.. So pegang la dia

Family Ayong = Tidak Hadir.. hehehe.. gambar kerusi kosong.. Kat belah Farris attendance 5/6.. Kitorang la yang tader, kitorang dpt MMS gambar kerusi kosong jugak!

Songkok Faheem ni custom made, paling kecik tukang tu leh wat katanya.. Nampak mcm muat je kan.. Sebenarnya longgar

Bukti kelonggaran songkok itu, sila refer bulatan merah

6 comments:

  1. heheheh..comelnye faheem...selamat hari raya utk ita sekeluarga

    ReplyDelete
  2. I memang tak leh tahan tgk budak kecik pakai baju melayu...geram..comel giler....

    ReplyDelete
  3. wah, baby u dah besar!!! comelnya pakai baju melayu :))
    Selamat hari raya ita...i pon ingat nak start diet, kot anda berjaya nanti, sgt dialu2kan citer kat blog. Bg semangat kat org yg fail2 nak berdiet!

    ReplyDelete
  4. are-t >> slamat hari raya kpd ur soon-to-be-expand family.. are-t, N ngan baby
    eyda >> soon akan dpt baby baru gak kan.. next month konfemkan betulkah garisan? or bird *eksaited*
    neny >> stress la dah gemok! baby gendut, mummy gemok :(

    ReplyDelete
  5. cantiknya tema biru. tahun ni, kami tema kunen :D

    ReplyDelete
  6. comelnya faheem pakai songkok...selamat hari raya to u and family..rasanya tak terlambat lg nak wish yer..

    ReplyDelete