Tuesday, September 28

Royal Blue

Well well well, Hello u olsss.. Sorry for the hiatus status.. Busy berhari raya sampai naik 4kg.. Stress!! Lepas abes semua open house I berjanji akan diet.. Thihihihi.. Kalau I berjaya turunkan I canang kat blog ni.. Kalau x berjaya I wat bodo jer :P

First of all, I hope it is not too late to wish all of u Selamat Hari Raya! Hopefully semua bergembira di hari raya.. Bebudak seronot kibas2 duit raya.. Org2 tua berduka lara, bersedeh hati tengok balance bank account *hi diri sendiri*

Ouh, Sempena bulan baik ni nak mintak maaf kepada semua, anda kata terkasar bahasa, sengaja mencarut, mengumpat, melaser, berkias2 tapi sebenarnya mmg nak bergossip n seangkatan dengannya --> Ini yg zahir... Now yg batin plak.. Erm, ada sesaper I cubit, or sengaja langgar bahu or sepak ngan kaki, or dapat penampar di pipi dari i? Cubit ada kot sepak menyepak tader rasanya.. Mintak maaf gak

Tema kami tahun ni baju raya kaler Royal Blue! Agak vibrant kaler tu.. Pompuan2 bunga or base kaler royal blue.. Lelaki2 plak semua kaler sama okehhhh, tader pun one shade darker or one shade lighter, mmg satu kaler!! Beli satu papan kain baju melayu, sedondon jer derang gi masjid smayang raya.. X caya? Sila tengok gambar

Attendance 2/3.. Ayong first raya kat KB.. Gambar ni je la yg paling ok.. Ada gambar org tutup mata la, Faheem nampak perut la, Mama tgh duk betulkan Faheem la.. Yg menten throughout the shot Posh je.. Koceng tu masa orang tgh setup timer, dia duk berlenggang masuk frame.. So pegang la dia

Family Ayong = Tidak Hadir.. hehehe.. gambar kerusi kosong.. Kat belah Farris attendance 5/6.. Kitorang la yang tader, kitorang dpt MMS gambar kerusi kosong jugak!

Songkok Faheem ni custom made, paling kecik tukang tu leh wat katanya.. Nampak mcm muat je kan.. Sebenarnya longgar

Bukti kelonggaran songkok itu, sila refer bulatan merah

Thursday, September 2

Meaty Birthday Celebration

Anyway, yesterday was my 28th birthday.. Fine lines under my eyes are visible now, thats bcoz I have dry skin type.. If I have oily skin then I dont have to worry bout fine lines but then I need to worry bout pimples pulak.. So, redha je la

Nothing fancy about my birthday, quite busy distributing kuih raya, settling SPANX & Loveassets order, replying emails n whatnot.. Break fast at home, then siap2 went to Carnaval Churrascaria - a brazilian steakhouse located at Damansara Jaya near Atria.. Had lotsa lotsa lotsa meat, a bit overdose with garlic beef, terderloin, chicken ham & chicken thigh.. No I dont eat lamb.. back at house with full tummy & feeling so sleepy.. dozed off with makeup on - boleh x? terlupa ada anak.. biar je Faheem daddy dia jaga.. it's my birthday! bagi la can kan? hehehe

Ok, this is so annoying.. haih~ connection cam siput.. berukband with EDGE sign? apakah? busan tul..oklah bye.. bila ada mood sambung balik