Wednesday, August 11

Abang Posmen & Nasi Goreng

At 12.59pm (about an hour ago), I received a text saying.."Akum.. Sy posmen, cik punya pos ekspress ade dlm peti surat" Heheheh.. Yup, I received a SMS from abang posmen.. kellllesss x? I chatted with abang bawak van poslaju before, ok not chatted.. actually I asked him to call or sms me if there is any incoming parcel for me & told him that the bell is broken.. And he replied.. "Okeh, nanti saya call or sms la.. taper, kampeni bayar phone ni" Well, now I know tak sesia Pos Malaysia pay for their phone bills.. they use it for good purposes. :)

On a different note, for dinner last nite I cooked nasi goreng + ayam goreng.. Being me, am totally lazy so I cooked the nasi goreng quite a lot.. meaning we had the same nasi goreng for sahur.. ouh plus telor mata kerbau.. okla tu kan? Hmmmm, now have to think what to cook for buka puasa pulak...

P/s - Wishing all of u a blessed Ramadhan.. Selamat Berpuasa

5 comments:

  1. tik >> tahun ni blk raya kat mesia dop?
    areT >> selamat berpuasa jugak, make sure sahur.. sian baby lapar dalam perut nanti..mak lapa taper :P

    ReplyDelete
  2. ita.. i balik raya tahun nih.. seronok sgt.. tgh dok kira hari jea.. nanti balik kelantan tak? bleh la jumpa yea

    ReplyDelete
  3. boleh la jumpa.. i lama kat kb this year dr 2nd raya sampai 15th, sbb besfren i wat akikah anak dia (sama umur dgn faheem) kat penang on 16th, so from kb terus gi penang la.. nanti i fb msg u phone number kitorang.. i ada issue sket nak put phone number kat website secara terang2an.. takut stalker (kalau ada).. email taper letak publicly.. ahahah

    ReplyDelete