Tuesday, June 22

POSH jaga adik ye?

Me: Posh jaga adik ye?
Posh: Meowww
Me: Kalau adik gerak2, posh tolong enjut ok?
Posh: Meowwwwww

Tak tau lah apa masalah kucing ni.. Memang suke gila tido/lepak dekat2 ngan faheem.. Sampai kitorang panggey dia kakak POSH dah.. I know it is not good for faheem's respiratory system, but we've tried our best.. Kalau nampak dia dekat sgt, alih la.. Kalau faheem dalam buai oklah, at least posh lepak dalam besi 4 segi tu jer.. Nak cakap kekurangan kasih sayang, rasa cukup je.. I still play with her, gosok2, bagi makan.. Kalau x attend faheem sure main2, kaco2 dia, gosok perut seme.. So, apa kesimpulannya? Posh sayang adik ke?

4 comments:

  1. i rasa posh anggap faheem tu adik dia..seronok kot ada teman nak main2 nanti..

    ReplyDelete
  2. omg comelnye kucen ko... dah le gomoks@gebu...

    ReplyDelete
  3. ur son is adorable...the 'kakak' oso!

    ReplyDelete
  4. lilly >> takut nanti bila besar sket faheem duduk atas posh or tarik ekor posh jer
    alexa >> haih~ koceng tu mmg gemok, duduk pun terkangkang je
    ayul >> thanks :D

    ReplyDelete