Monday, June 14

Hot Mama

My hubby called me Hot Mama!! Is it a compliment? Yes? No? Sadly, it is not a compliment at all.. Apparently he called me that bcoz I "cepat hot" aka hangin satu badan!!

Yer la.. I suruh dia tolong bancuh susu Faheem.. Dia gi bancuh susu Anmum Lacta I dalam botol susu Faheem! Apakah? Kang tak pepasal je tetet anak jantan I klua susu.. Kalau korang jadi I, korang hot tak?

Nai
b baik insiden ini hanya berlaku sekali sahaja.. Kalau berkali kali, maybe I akan jadik Incredible Hulk :P

P/s
- Ari nih birthday Papa!! Happy 63rd birthday :)

4 comments:

  1. haha... aku ingatkan DH betul2 panggil ko Hot MAma seperti husband seseorang ituu..

    ReplyDelete
  2. x dapat la.. maybe sbb aku x cukup hot mcm seseorang ituu

    ReplyDelete
  3. anak ko sebijik muke ko kan..

    ReplyDelete
  4. anne >> muka sebijik aku, bulat n tembam tu gene laki aku.. ahahha.. jgn harap aku nak ngaku tu gene aku :P

    ReplyDelete