Wednesday, June 9

Donut

Series shyt!! Donut derang nih memang best.. Soft, fluffy & the sugar coating - just the right amount (to my liking).. Pastry counter tuh offer banyak jer bende2 lain seperti muffin, fruitcake, cupcake, danish pastry, tart, even donut pun ada beberapa jenis, white choc glaze + choc rice la, top with whipped cream la, sugar glaze + chopped almond la, tapi sugar coating yang bodoh tu jugak menjadi idaman kalbu :)~

Sebab suker gila dgn donut bodoh nih, aku curik bawak balik bilik barang 2-3 ketul.. Yer la complimentary breakfast mana boleh tapau bawak balik.. So seludup la, amik dalam pinggan then letak dalam plastik masuk henbeg! Mesti korang cakap aku jakun n keji kan? Tapi x kisahla, asal aku hepi makan donut tuh

Donut & Danish Pastry yang berjaya diseludup
Danish Pastry tuh pun sedap sebab dalam dia ada cheese :)
Ouh, btw ari nih matahari terang benderang

P/s - terasa nak culik pastry chef hotel tu so that dia leh masak donut ni everyday kat aku

3 comments:

  1. wah, masih vacationkah?.. tetiba berasa lapar.. :(

    ReplyDelete
  2. Eh mcm ku kenal je pemandangan bot karam jd cafe tu.. Kat Hyatt Regency Kuantan kan?

    ReplyDelete
  3. dalia >> lapar sbb gambar donut tu ke? hehehe

    irwan >> yer betul , tepat skali *bot karam*

    ReplyDelete