Monday, January 25

Macam Siput!

@#$%(*&^ --> ini adalah carutan *menten mencarut secara type sahaja*

Broadb
and (or shud i called narrowband?) adalah sangat slow macam siput, nak connect pun susah, dah connect x stable plak! grrrrr.... sah sah la susah gila nak browse, inikan pula nak update blog, nak kurik fb, nak chat pun tableh... Bak kata Zal, macam neherem~ :((

So
, please bear with my hiatus status @ fb, email, blog, ym.. sila contact saya thru sms or call handphone.... gitewwww

P/s -
To conclude.. Kota Damansara, PJ adalah lagi hulu/kampung dari Mentakab, Pahang

5 comments:

  1. hai salam kenal...owh pasal broadband ni my fren pon hadapi masalah yg sama..u guna broadband apa?

    ReplyDelete
  2. dalia >> ada org tuh lappy dia saket, so x update blog jua

    lilly >> i guna maxis, ari nih ok plak.. ada one time tuh i call tanya.. org maxis ckp tgh wat maintenance.. we'll see 2-3 ari ni ok ke x?

    ReplyDelete
  3. dear, celcom pon sama, mcm haram... lepas ni nak potong narrowband tuh, pasang streamyx wireless lg bagus.. ;)

    ReplyDelete
  4. I miss you I miss you I miss you, rajin2lah update blog yer :D

    ReplyDelete