Thursday, September 3

A stalk of Red Rose

I woke up yesterday morning noon (hehehe.. yer, saya tau puasa saya makruh). Technically it is noon of my birthday *US timing* and I saw this on my laptop...

Not a big bouquet watsoeva, but perfect for me.. Tengah mamai2 tetibe nampak, of course I smiled *nasib baik tak nangis*, read the card, *sniff sniff* the rose.. Open my laptop, and looking for him online.. Thanks dear, LUMM!

5 comments:

  1. dia keen baik.. sbb dia bukan slalu celeb8 bday i..
    2004 - outstation labuan
    2005 - outstation melaka
    2006 - ok ada
    2007 - ok ada
    2008 - outstation US
    2009 - ok ada

    dah la raya first time as husband n wife dia kat Wales.. i raya mcm orang single jer

    ReplyDelete
  2. sigh. ur other half is sooOoOOoOoO sweet **

    ReplyDelete
  3. oh, ita, i dalam kempen masyarakat penyayang selepas insiden telpon tu hari,

    just wanna say that think u as a really warm person yg i terus suka untuk kawan, hehe.. and u baik hati and treat new frens seakan dah lama gila kenal, seakan macam pernah tido kongsi bantal and back packing pergi vacation obersea bersama, hehehe..

    oh, u are most welcome to come to my house and kalau takde aral melintang i akan masakkan choc volcanoes for u.. hihiii..

    ReplyDelete
  4. lily >> i hav 2 agree, he's quite sweet.. balance la dgn dia yg slalu menghilang for outstation.. kat sini pun i kene tinggal gak sbb dia gi outstation.. in life u can't have everything aite? seems unfair.. i'm quite sure akbar slalu outstation gak, n i'm pretty sure ada traits dia yg outstanding dr orang lain to make up for that :)

    dalia >> kempen masyarakat penyayang? hahahaha.. insiden telpon apa eh? x story pun.. i'm eager to come 2 ur home.. nak tgk retro design bersama erik leong.. nampak dlm gambar cantik sangat *tak sabar*

    ReplyDelete