Tuesday, June 9

Soalnya siapa?

Ada issue berbangkit nih, different one I bet.. Hahaha, not a big issue tho..just suka-suka! The aftermath.. everyone says that the wedding is fah-buh-lous!! B&G looks gorrrrjes, bridesmaid & bestman looks sweet together.. ding ding ding.. that's the issue now.. bridesmaid & bestman.. Ada orang komen both of them secocok sama cantik sama padan gituhhh, tetibe ada pulak suara2 lain yang bagi statement "I suka lagi pairing masa Itak's wedding" -- pulak dahhhh!?

Note that this entry is just for fun.. after all bridesmaid & the bestman from both wedding tader apa2 pun.. its a norm la kan, orang kenen2kan the pengapits masa wedding unless the pengapits dah kawen.. kekekeke. Okay, so please have a look at both picx below & give your say.. Doesn't matter u know any of them personally or mmg tak kenal langsung.. Adalah rasa nak wat poll, tetapi tersangatlah malasssss! The question is now, bridesmaid prefer yang mana?

bridesmaid & bestman pairing during Jez's wedding

bestman & bridesmaid pairing during my wedding
btw, the kid is my nephew.. not theirs :P

10 comments:

  1. hahaa, i like the pairing during jezz kawen.. :)

    ReplyDelete
  2. 3-1 skang nih... baju pink 3, baju putih 1... tuan punya blog & tuan punya badan takleh vote.. thanks dalia krn sudi vote.. kesian kene vote manual, sbb tuan punya blog malas buat poll :P ahhaha

    ReplyDelete
  3. eh, wic wic?.. actually i'm voting baju puteh, hehehe.. sebab caption bawah tulis itu jezz wedding tuh yg i vote kata jezz, hahahaha.. so, i revote baju puteh.. hehe, bulehkah?.. manual aso can maa, i no hal punya..:)

    ReplyDelete
  4. i nak vote baju pink *matikermak?*

    tapi sbb ada jugak orang vote utk baju putih, i terima je :D

    ReplyDelete
  5. i vote baju putih sbb i suke abg jes *matike?

    ReplyDelete
  6. dalia >> betul la u vote tuh
    sasa >> gedix tau tuan punya badan nih, sebuk nak vote jugak
    kimie >> abg jes kawen oct nih, sila rembat seblum terlambat
    ciksal, izzu & peah vote kaler pink..
    next time wat poll la, buat manual mcm ampes jer :P

    ReplyDelete
  7. aku dah bgtau abg baju pink psl polling ni2..mula2 dia kecewa sbb dia kalah dalam poll "pasangan pengapit yang secocok"..he blamed it on his pink baju melayu.
    but when i told him that he won the category "best pengapit" sebab dia lagi macho, reaksinya "yeah....ada pun menang"

    ReplyDelete
  8. eh nuqs, abg baju pink menang in both category la..
    baju pink - kau, ciksal, izzu, peah (4)
    baju putih - dalia, kimmie (2)
    aku vote baju pink gak, tp awas sbb aku ada agenda lain *hi bumi kb* so, vote aku adalah tidak valid.

    ReplyDelete
  9. lambat sgt ke kalau aku nk vote? ke aku x eligible utk vote?
    kimmie, motif vote sbb abg aku? xde kene mngene ok?

    ReplyDelete