Wednesday, June 10

I've been tagged

Entry ni dah beberapa hari duk dalam draft, baru hari nih nak completekan.. hehehe.. Saya adalah masih keliru kenapa dinamakan award instead of tag??

*****edited*****

Tuan pemberi award cakap ada gambar, so gigih la mencarik gambar award apakah itu.. yer la kalau x macam tag biasa tapi pelik sbb cakap dpt award... Ahahaha, maka inilah gambarnya.. UBER setelah digoogle maksudnya adalah VERY/COOL

Nyatakan 5 fakta tentang pemberi award @ tag - Hantumakan
  1. Owned a spy agency called Dalia's Angel, in other word.. she have 3 beautiful adorable dotters
  2. Profession wise - full time mystery shopper, part time housewife.. or vice versa, ekekek.. agak jeles sebab sangat menarik yer keje as mystery shopper nih :)
  3. Owned a very der vast collection of pinggan mangkuksss..just name it, diningware, bakeware, cookware - all complete.. siliconeware pun ada!!
  4. Loves to cook - memasak dengan penuh kasih sayang, memang menggiurkan.. Ita balik raya, Ita nak makan choc volcanoes tuh.. boleh x tolong buat?
  5. Berasal dari Batu Pahat
Nyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. 10 ke? Nak buat 5 jer lah..
  1. My favorite number is 5, I dunno y, cant explain.. I just like it
  2. I hate Japanese cuisine especially sushi but I lurve tempura - fried food adalah berkalori tinggi, please take note kepada diri sendiri
  3. Saya tak suka kemas katil... menciii.. malam nanti tido balik, sepah balik.. so what's the point?
  4. Saya suka main game, yahoo game, fb game, racing daytona.. ohhh! biasa orang lelaki lagi tere main game tembak2 kat arcade kan? Saya lagi terror main game tembak/perang dr DH.. Tapi dia lagi terror main game2 seperti fusbol & seangkatan - alarrrr game2 yang ada goal/score tuh
  5. Saya tak suka main game snake dalam handphone nokia.. x koser

Pilih 5 penerima award seterusnya --> asalnya patut 10 orang, tapi tak kira nak letak 5 jugak :P

  1. ZaL - kalau anda ada masa
  2. Sasa - kalau dah boring, x tahu nak buat apa
  3. Kimie - kalau tanak buat pun taper
  4. Izzu - kalau u bz rembak *hiks*, tak buat tag nih pun taper
  5. Ciksal - u ols update pasal mende lain pun i baca gak.. *hi abang perwira dungu tak tau guna cash deposit machine*

4 comments:

  1. hhehe.. game snake. I loiikeee

    ReplyDelete
  2. bahaks, i juga malas kemas katil and gila games, hahahaha..

    aww, raya=choc volcanoes no hal.. hahahahaha.. dal pun balik jugak khabarnya.. yeaah yeaah, i loike..:)

    ReplyDelete
  3. ups, it should have award picture but my tagger telah tiada gambar itu, maka i pun tader and u pun tader, hehehe

    ReplyDelete
  4. dalina >> x suka main snake sbb asek2 mati, so self claim tak suka... aci x?
    dalia >> dah jumpa dah gambo!! ahaha, gigih carik okayyy

    ReplyDelete