Monday, May 18

Not in the Mood

I'm not down with fever or flu.. I'm ok yet I'm not feeling very well, hence I am sooooo not in the mood. So, please approach with care... I am vulnerable, I easily snap to others, I bite!! I cry, I eat, I throw pillow, I sleeppppp (-_-)

Reason being...

mata x nampak bengkak sangat dalam gambar nih

  1. Saket mata - ketumbit kot.. mata belah kanan, not that bad just annoying.. So, bila saket mata, tade mood nak klua jalan2, plan konon nak gi tengok movie back2back tapi skarang ni nak kelip mata pun rasa sesuatu, x bes!
  2. Kaki kanan terseliuh - buku lali pun macam dah tader, purple circle tuh kawasan yang swelling a bit.. can walk properly but can't jog.. tergelincir kat dalam bath tub.. huhu :(
  3. Betis kiri lebam - terlanggar bucu katil.. tak saket unless kalau kene tekan.. kaki nampak buruk sebab kaler purplish / yellowish.. so bila kaki buruk, sendiri rasa tak seronot

2 comments:

  1. itak yu buat eyelash perming ke ;p

    ReplyDelete
  2. bukan ar, ori.. mata bengkak nampak eyelash lg lentikkah?

    ReplyDelete