Thursday, May 28

Lovopoly? Huh!?

I was browsing for anniversary gift ideas and I came across this website - some sort Personalized Monopoly aka Lovopoly. Last Valentine's we saw an advertisement bout this thingy at TV, and both of us *buat muka*. Our conclusion is, "hayooo, kalau 2 orang ok la, kalau nak ajak orang lain main sama sure macam geli2 jer"

Thank god DH is not very mushy mushy guy.. Thank god I'm not hopeless romantic type of girl.. And yours truly bersyukur sangat2 Allah jodohkan both of us together.

Lovopoly Geli Geli - In therapy gambar katil ley?

Tetibe terbayang if I end up with a clingy guy / mushy mushy guy.. nak berak pun sure tak senang.. "Kenapa u x angkat teliponnnn~ Banyak kali I call.. Sayang~~" - "I berak!!" Boleh x? Kejam kan aku? Eh.. this scenario is a bit too familiar.. Oh ya, I did ditch this MFMP for DH. I really can't stand his clingy, calling 24 hours with 5 minutes interval. Pukul 3 pagi call "Ehek ehek, I cant sleep thinking of u..sayanggggg~~~"

Anyway this MFMP is no longer in my life, I'm almost 100% sure if I'm with him.. He surely will order this personalize lovopoly. Geli mat~ Geli mat~ Kasi murah kalkulator Encik Tabur~

By the way, I'm not that "hati karassss" or kayu sangat pun.. but I'm more practical type.. I do say I love him, I still give him good nite kiss, err kisses.. I give him a hug once he's back from work - provide that bukan tengah gadoh la. I do call him at work sumtimes, but keep it short.. Tader la nak merengek2 mengada2 cakap mendayu2 "Bila u nak balik babyyyyyyyyyyyyy, Tsk tsk tsk, I mish u babyyyyyyyyyyy~~~"

Dunno why, lepas tengok website lovopoly tuh - entry blog pun jadi bingai sket.. My suggestion, dari abes duit order personalized monopoly yang geli2 tuh.. baik gi beli Monopoly Collectibles Indiana Jones Special Edition. Packaging dalam kotak kayu lagi.. kotak tuh lawa sket jer dr kotak kayu limau mandarin masa Chinese New Year.

Kotak Limau Mandarin - Indiana Jones punya limau *jangan curi*

No comments:

Post a Comment